Werkplaats autobedrijf ScheerdersDoor de continue investering in onze garage, in de nieuwste reparatie- en onderhoudsapparatuur en constant opleiden van onze monteurs, zijn wij in staat om altijd alle werkzaamheden aan uw auto en/of bedrijfsauto te verrichten.

Omdat wij alle apparatuur en kennis in huis hebben kunnen wij als universeel autobedrijf altijd dezelfde goede service bieden als een erkende autodealer. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd voor het onderhoud aan hybride en elektrische auto's. Uw auto is bij Autobedrijf Scheerders in goede handen! De originele apparatuur en onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kan en uw auto weer helemaal in orde is!

Als u uw auto naar ons brengt voor een onderhoudsbeurt krijgt u van ons altijd onze gratis hulp-bij-pech pas. Met deze pas heeft u recht op 24 uur per dag hulp-bij-pech, zowel in Nederland als in heel Europa. Wilt u meer informatie over de Autobedrijf Scheerders hulp-bij-pech pas, kijk bij de uitleg of vraag naar de voorwaarden bij de receptie.
 
Ook voor het huren en monteren van dakdragers, dakkoffers en ski-boxen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met Royaal op reis en kunnen u dus voorzien van de juiste materialen zodat u genoeg ruimte heeft om al uw spullen mee te nemen. 
 

HYBRIDE EN ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Voor het onderhoud aan uw hybride en elektrische voertuigen kunt u ook bij ons terecht! Al onze monteurs hebben een cursus gevolgd, zodat ze deze specifieke auto's mogen onderhouden. Vaak wordt er gedacht dat het onderhoud aan hybride en elektrische voertuigen alleen bij de dealer kan worden uitgevoerd. Dit klopt niet. Het onderhoud van uw hybride en elektrische auto kunt u makkelijk door ons laten uitvoeren.

Autobedrijf Scheerders Dongen Certificaat Hybride en Elektrische Voertuigen