Autobedrijf Scheerders in Dongen, een echt familiebedrijf..

 

Autobedrijf Scheerders is een begrip in Dongen en omstreken. Het familiebedrijf dat in 1965 is opgericht door Jan Scheerders staat voornamelijk bekend door de persoonlijke benadering en de informele sfeer in de showroom en werkplaats. Het bedrijf is in 50 jaar flink gegroeid en voorzien van een showroom, tankstation en een werkplaats waar zes monteurs tijdens de ruime openingstijden voor u klaar staan. U bent van harte welkom in ons pand aan de Vaartweg in Dongen, waar natuurlijk een kop koffie of thee voor u klaar staat. 

In 2005 hebben Peter en Jörg de dagelijkse leiding van het bedrijf overgenomen. Mede daardoor heeft Autobedrijf Scheerders een duidelijke koers gekozen en zich verder ontwikkelt. Deze ontwikkelingen hebben een positieve invloed gehad op de persoonlijke en klantgerichte benadering binnen het autobedrijf. Maar ook heeft het er voor gezorgd dat het bedrijf en de medewerkers zich blijven ontwikkelen, op technisch gebied maar ook qua behulpzaamheid richting onze klanten. Ambitieus blijven en continu vernieuwen, binnen ons bedrijf en binnen de branche.

Al onze medewerkers staan voor u klaar. Of het nou is voor het beantwoorden van vragen, het vervangen van een lampje, om naar een geluidje te luisteren tijdens een proefrit of voor een APK-keuring, wij helpen u graag. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere auto vragen bij ons terecht. Als u uw auto bij ons brengt staat de koffie altijd voor u klaar. Maar ook onze haal- en breng service of een leenauto zijn voor u beschikbaar. Verder krijgen onze klanten bij elke onderhoudsbeurt een jaar gratis hulp-bij-pech, waar zowel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Met deze hulp-bij-pech pas krijgt u één jaar lang gratis hulp bij pech in Nederland en in Europa.

Autobedrijf Scheerders is RWD Erkend, lid van de BOVAG, de brancheorganisatie voor autobedrijven en Nationale Auto Pas, deze organisatie ziet toe op het gebruik van correcte meterstanden. Bovendien is ons bedrijf ook een Lease Service Center en ISO 9001 gecertificeerd. Dekra Certification bv voert deze certificering jaarlijks uit. Meer informatie over de certificeringen van Autobedrijf Scheerders vindt u hieronder. 
 

Certificaten Autobedrijf Scheerders

ISO 9001

Is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement die aangeeft of een organisatie bewust bezig is. Deze norm wordt bewaakt door vier punten:
1. De organisatie weet wat klanten verwachten en eisen.
2. De organisatie stelt voldoende middelen ter beschikking om aan deze eisen te kunnen voldoen.
3. De organisatie levert de diensten of het product op de afgesproken wijze.
4. De organisatie controleert continue of er inderdaad aan de gestelde eisen is voldaan en waar nodig verbeteringen doorvoert.
 
Om deze norm te behouden dient Autobedrijf Scheerders jaarlijks door middel van concreet bewijs aan te tonen dat zij aan de verschillende eisen van deze norm voldoen. Dit wordt door een externe beoordelaar getoetst. Deze beoordelaar is een van de meest ervaren certificeringsorganisaties van Europa en heeft wereldwijd een uitstekende reputatie.

Erkend Duurzaam

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen is in onze bedrijfsvoering verankerd. Wat betekent dit voor ons bedrijf? Dat wij als organisatie niet alleen kijken naar de huidige, maar ook naar de toekomstige gevolgen van diverse activiteiten. Als organisatie nemen wij onze maatschappelijke verantwoording en besteden we aandacht aan de 3 P's (People, Planet, Profit) zoals Erkend Duurzaam deze internationaal hanteert. We zien het als een uitdaging om tussen deze 3 P's een balans te vinden en een meerwaarde te creëren voor:
 
People - Autobedrijf Scheerders heeft aandacht voor het welzijn van de medewerkers maar ook voor de mensen buiten de organisatie.
 
Planet - Wij als Autobedrijf Scheerders merken dat er steeds meer vraag is naar auto's met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik. Wij kunnen u onder andere adviseren over de mogelijkheden van schonere mobiliteit. Ook kunt u bij Planet denken aan het scheiden van de diverse afvalstromen, het vervangen van producten door duurzamere producten met een lager verbruik, of het aanbieden van stille en zuinige banden. Daarnaast kunnen wij ook uw hybride of elektrische auto voorzien van onderhoud. Onze monteurs zijn hier in gecertificeerd.
 
Profit - Er wordt niet alleen gelet op de financiële prestaties, maar ook op werkgelegenheid, investeringen in infrastructuur en maatschappelijke betrokkenheid. U kunt hierbij denken aan sponsoring van lokale activiteiten en projecten zoals 'de Scheerders Rotonde'.
 
Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branche brede duurzaamheidsprogramma van RAI Verenigingen, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).